Re-DISSENYA la teva VIDA

Una experiència grupal per recuperar la confiança, prendre decisions valentes i viure la vida autèntica que mereixes!

Viu el teu abans i després amb Re-DISSENYA la teva VIDA, un programa grupal on t’ajudaré a reconnectar amb el teu propòsit, recuperar la confiança i veure totes les possibilitats que tens davant per viure plenament i des de l’autenticitat.

B

Què és el que necessites per viure la vida que tant desitges?

Sents que alguna cosa no acaba d'encaixar, però no saps com avançar? Si ets aquí, és probable que des de fa unes setmanes o mesos et sentis una mica diferent. Tens la sensació que has tornat a connectar amb alguna cosa que tenies oblidada a dins teu, i ara en vols més, és clar! Perquè en el fons saps que la vida que tant desitges està a unes poques decisions de distància. 

Però a la vegada sents que no pot ser tan fàcil, alguna cosa et frena: potser la por de no ser suficient, els dubtes sobre quin és el camí correcte o la idea que potser no et mereixes aquesta vida que t'ha anat acompanyant amb el temps…

Sé que ets una persona compromesa, amb els altres i amb tu. Vols més claredat, més confiança en tu mateixa, i sentir-te segura per prendre les decisions que sents dins teu. Aquesta és la força que necessites per fer realitat la vida que desitges! Només et cal un espai i un grup de més persones compromeses per reenfocar la teva vida.

Fes que la teva vida sigui TEVA de debò!

 

 

Per aconseguir això, no cal canviar-la de cap a peus (si no és el que vols!), sinó canviar la perspectiva perquè puguis:

  • Sentir seguretat i confiança amb tu.
  • Trobar la valentia per seguir els teus desitjos i sentir-te capaç de fer realitat els teus somnis.
  • Millorar la relació amb tu i amb les persones que estimes, per gaudir d’experiències més plenes.

Perquè sé que tu ets capaç d’aconseguir això i més, només necessites una empenta per tornar al camí que et portarà cap al destí que vols.

Amb Re-DISSENYA la teva VIDA recuperaràs la motivació, crearàs hàbits per al teu dia a dia i dissenyaràs un pla d’acció clar, tot amb el suport d’un grup de persones que estan passant pel mateix procés que tu

Soc l’Anna Llenas, neuropsicopedagoga amb més de 20 anys d’experiència

Crec en un món on totes les persones tenen els recursos i la confiança per viure la vida amb il·lusió i alegria. Vull acompanyar-te a poder viure des de l’autenticitat i la teva llibertat personal.

 

Per acompanyar-te, utilitzo recursos de la neurociència aplicada al dia a dia i els principis de la teràpia breu centrada en solucions, perquè t'ajudin a impulsar cap a la vida que realment vols!

()
Què t’emportaràs amb Re-DISSENYA la teva VIDA?

Claredat en els teus desitjos

Amb Re-DISSENYA la teva VIDA aconseguiràs identificar què vols realment i per què. Aprendràs a veure els teus objectius amb claredat i traçar un camí segur i confiat cap a la vida que desitges.

Integraràs hàbits pel teu benestar

Basant-nos en la neurociència aplicada, aprendràs a integrar hàbits específics que millorin el teu benestar físic, mental i emocional. Aquests hàbits et permetran viure amb més serenitat, energia i equilibri.

Recuperaràs la confiança

Sé que hi ha moment en què podem dubtar, però aquí vull que et tornis a omplir de confiança. Tornaràs a creure en les teves capacitats, prendràs decisions valentes amb seguretat i afrontaràs nous reptes sabent que ets capaç d'això i molt més!

Amb Re-DISSENYA la teva VIDA,
sortiràs amb un pla d’acció clar i la seguretat per avançar cap a la vida que sempre has volgut viure!

Això és el que inclou Re-DISSENYA la teva VIDA

Durant 8 setmanes, del 14 d’octubre al 8 de desembre, estarem junts per crear el teu pla d’acció, desbloquejar límits i avançar cap a una vida més autèntica

videollamadas

Sessions setmanals grupals

Les sessions setmanals grupals de 90 minuts (online) són el centre del programa Re-DISSENYA la teva VIDA. A través d’exercicis pràctics i tècniques basades en la neurociència, identificarem i desbloquejarem les àrees que t'estan limitant per descobrir el que farà que despertis la il·lusió i siguis tu qui decideixi a la teva vida. A més, compartiràs el procés amb altres persones que estan en el mateix camí, reforçant el teu creixement amb el suport mutu.

 

Les sessions seran DIMECRES a les 19h, del 14 d'octubre al 8 de desembre

grupo Telegram

Grup de suport a través de Telegram

Durant el programa Re-DISSENYA la teva VIDA, tindràs accés a un grup de suport exclusiu a través de Telegram. Aquest espai serà un punt de trobada on podràs compartir el teu progrés, dubtes i reptes amb altres persones que estan vivint el mateix procés que tu, per sentir-te acompanyada en tot moment, reforçant el teu compromís i accelerant la teva transformació!

activación cerebral

Pràctiques d’activació cerebral per integrar els aprenentatges

Al llarg del programa, treballarem amb pràctiques basades en la neurociència aplicada i dissenyades per integrar els aprenentatges al teu dia a dia. Aquestes accions concretes estan pensades per activar els teus circuits neuronals i les àrees cerebrals implicades en la creació de nous hàbits que millorin el teu benestar físic i emocional. No es tracta de teoria, sinó de posar en pràctica exercicis que transformaran la teva manera de viure.

plan de acción

Un pla d’acció personalitzat

A partir de la teva situació, dissenyarem un pla específic que t'ajudarà a aplicar els canvis necessaris i avançar cap a la vida que desitges. Aquest pla inclourà accions concretes i reptes adaptats a les teves necessitats, que et permetran mantenir el focus i fer passos reals. Cada setmana, revisarem el teu progrés i ajustarem el pla.

audios

25 àudios i materials pel dia a dia

Que trobaràs organitzats en una plataforma digital (Notion) on tindràs accés a tots els materials per poder consultar a qualsevol moment.

Es tracta de 25 àudios (de 3 - 5 minuts) sobre diferents temàtiques que et faran qüestionar cada aspecte de la teva vida i et donaran pistes per saber com vols Re-Dissenyar la teva vida, al teu ritme!

I, a més, també et regalaré…

Exclusiu 3 primers clients: sessió de preguntes i respostes

Al cap d’un mes, ens trobarem en petit grup per fer seguiment del teu progrés i aclarir qualsevol dubte.

Acompanyament per Telegram durant tot el procés

Per oferir-te suport constant, resoldre dubtes i guiar-te en cada pas del teu camí

Quaderns de treball personal

Per anar treballant en el teu procés complementant amb materials de reflexió, inspiració i creativitat que t'ajudaran a afiançar els teus aprenentatges vitals i a fer un seguiment de la teva transformació.

Pack de MEDITACIONS EXCLUSIVES

Tindràs a mà meditacions que t'ajudaran a superar amb confiança de moments de dificultat. Estan creades amb les bases de la PNL i l'Hipnosi Ericksoniana per ajudar-te a baixar barreres i resignificar creences internes.

Per a qui és Re-DISSENYA la teva VIDA?

Aquest programa és per a aquelles persones que:

  • Se senten confuses i desorientades sobre els seus propers passos a la vida.
  • Se senten insegures a l’hora de prendre decisions importants i volen recuperar la confiança.
  • Volen millorar les seves relacions personals i aprendre a comunicar-se amb més seguretat.
  • Busquen més equilibri emocional i benestar en el seu dia a dia.
  • Tenen somnis i objectius, però no troben la manera d’aconseguir-los o els posposen constantment.
  • Volen guanyar claredat sobre què volen a la vida i com aconseguir-ho.
  • Necessiten un pla d’acció concret i estructurat per transformar la seva vida.
  • Volen un suport constant i un grup on compartir el procés i sentir-se acompanyat.

 

Si has sentit que aquestes paraules ressonen amb tu… Re-Dissenya la teva vida és per a tu!

Reserva la teva plaça a Re-DISSENYA la teva VIDA

Data límit d’inscripció: 8 d’octubre

Vuit sessions grupals de 90 minuts, on treballarem per desbloquejar les teves limitacions i avançar cap als teus objectius
Seguiment per Telegram per mantenir el focus i la motivació.
25 àudios (de 3 - 5 minuts) per inspirar-te i Re-Dissenyar la teva vida
Pràctiques d’activació cerebral per integrar els aprenentatges
Quaderns de treball personal per anar treballant en el teu procés complementant amb materials de reflexió, inspiració i creativitat
Pack de meditacions exclusives, creades amb les bases de la PNL i l'Hipnosi Ericksoniana, que t'ajudaran a superar amb confiança de moments de dificultat
Per a les primeres 3 inscripcions, sessió de preguntes i respostes en petit grup al cap d’un mes.
Flexibilitat de pagament (en 3 vegades) agafant l'opció de Klarna a l'enllaç de compra.

Potser et preguntes…

Re-DISSENYA la teva VIDA és per a qualsevol persona que se senti confusa o insegura sobre els propers passos a la seva vida. Si vols més claredat, confiança i un pla d’acció concret per transformar la teva vida, aquest programa és per a tu.

Totes les sessions seran gravades i podràs accedir-hi en qualsevol moment. Així podràs continuar el teu procés sense perdre’t res important.

Els 90 minuts setmanals de les trobades i una mica més! Tu decideixes la intensitat. La resta d’activitats són propostes que t’animo a integrar en el teu dia a dia, sense que hagis de dedicar més temps extra. Amb les pràctiques que et proposi, canviaràs tu i el teu entorn. Sembla màgia, però és neurociència!

Re-DISSENYA la teva VIDA és ideal per a aquelles persones que volen explorar i descobrir com és la seva vida més autèntica. Aquest programa t’ajudarà a crear un pla d’acció personalitzat i a superar les creences limitants que t’allunyen de la vida que desitges. A més, la força del grup t’ajudarà a aconseguir-ho, mentre treballes en els teus materials personals.

 

En canvi, Impuls Vital està dirigit a persones que ja tenen clar quin és el seu objectiu o vida desitjada, però necessiten les eines i l’estratègia per arribar-hi.

I tant! Aquest programa està orientat a l’acció i a aplicar els teus aprenentatges de manera pràctica en el teu dia a dia. T’ajudarà a posar en marxa un pla d’acció clar i a guanyar confiança per aconseguir els teus objectius, treballant de la mà amb el que estàs tractant a la teva teràpia.

Si vols guanyar claredat, confiança i saber exactament quins passos seguir per transformar la teva vida, aquest programa t’encaixa. Si encara tens dubtes, pots escriure’m per Instagram per assegurar-nos que és la millor opció per a tu.

Descarga la guía 

"7 CLAVES para llenarte de CONFIANZA tomando decisiones"

En annallenasterapeuta.com todos tus datos son 100% confidenciales. Te informo que los datos de carácter personal (email, nombre y otros datos que añadas) que me proporciones rellenando este formulario serán tratados por mí, Anna Llenas, como responsable de esta web, con cuidado y responsabilidad. La finalidad de la recogida y el tratamiento de los datos personales que te solicito es para gestionar el alta a esta suscripción y enviarte mis publicaciones, promociones de productos y / o servicios y recursos exclusivos. Para tu información que los datos que me facilitas estarán ubicados en los servidores de Mailer Lite (proveedor de email marketing de annallenasterapeuta.com) y podrás ejercer tus derechos de acceso, rectificación, limitación y eliminación de los datos que me has dado en info@annallenasterapeuta.com. Puedes consultar la información adicional sobre protección de datos en mi Política de Privacidad.

Descarga la guía gratuita 

"7 CLAVES para llenarte de CONFIANZA tomando decisiones"

En annallenasterapeuta.com todos tus datos son 100% confidenciales. Te informo que los datos de carácter personal (email, nombre y otros datos que añadas) que me proporciones rellenando este formulario serán tratados por mí, Anna Llenas, como responsable de esta web, con cuidado y responsabilidad. La finalidad de la recogida y el tratamiento de los datos personales que te solicito es para gestionar el alta a esta suscripción y enviarte mis publicaciones, promociones de productos y / o servicios y recursos exclusivos. Para tu información que los datos que me facilitas estarán ubicados en los servidores de Mailer Lite (proveedor de email marketing de annallenasterapeuta.com) y podrás ejercer tus derechos de acceso, rectificación, limitación y eliminación de los datos que me has dado en info@annallenasterapeuta.com. Puedes consultar la información adicional sobre protección de datos en mi Política de Privacidad.