Re-Connecta amb el teu jo més autèntic, explora els teus desitjos i apropa’t a la vida que t’il·lusiona!

T’ajudaré a fer les petites accions que necessites per sentir-te capaç i amb força per prendre decisions valentes i omplir-te de motivació per començar a crear la vida que tant desitges.

Anna Llena Re Connecta

“Anna, fa molt de temps que em sento estancada…”

Fa uns dies, una persona em comentava que li semblava que vivia al “dia de la marmota”… Li passaven les mateixes coses, amb les mateixes persones, les discussions eren idèntiques…

Al llarg dels dies, les setmanes, els mesos o inclús els anys, viure en aquesta roda et va apagant i t’allunya d’una vida que t’il·lusiona. Penses que és cansament, i que amb uns dies de pausa tot es posarà a lloc… Però en el fons saps que deu passar alguna cosa més, que necessites un canvi… Tot i que no saps exactament quin és!

Tu, que ets una persona compromesa amb tot allò que fas, saps que pots sortir d’aquesta roda. Però què ha de canviar? Com avançar? Vols canviar tantes coses de cop, que no et veus ni en cor de començar!

Anna Llena Re Connecta

Si estàs considerant la possibilitat d’un canvi, ja has fet un pas molt important!

Abans de continuar, et vull convidar que facis una pausa. Gaudeix d’aquesta sensació i de totes les possibilitats que se t’obren per endavant… Notes aquestes papallones?

Recorda que la força de les petites accions, enfocades cap als teus propòsits, poden crear realitats increïbles. Ara que has pres la decisió de donar-te una nova oportunitat, regala’t un moment per preguntar-te:

Com serà la meva vida amb nou el canvi? Què serà diferent? Quin és el primer pas que puc fer ara?

No et preocupis si sents que et paralitzes davant de tantes decisions o ara penses que hi ha massa a fer. Ara ja tens el compromís per fer el primer pas! Però si sents que no saps per on avançar i necessites més claredat sobre quin és el següent pas a fer, tinc una proposta per a tu…

Amb el Re-Connecta t’acompanyo a fer possibles els primers passos, a fer realitat les petites accions que t’acostaran al teu desig més gran, des de la teva autenticitat i confiança

Soc l’Anna Llenas, neuropsicopedagoga des de fa més de 20 anys

La meva missió és acompanyar a les persones a reconnectar amb elles i amb allò que realment volen, per recuperar la seva confiança i motivació des de l’autoconeixement i autenticitat.

Per a fer-ho, utilitzo recursos de la neurociència aplicada al dia a dia i els principis de la teràpia breu centrada en solucions, perquè t'ajudin a re-connectar amb qui tant t'agrada ser i et sigui més fàcil el camí del canvi, en tan sols dues setmanes.

Anna Llena Re Connecta
Què t’emportaràs amb el Re-Connecta?

Un canvi de perspectiva

Per poder començar a fer canvis amb una mirada renovada. Quan comences a veure la teva vida des d’un altre punt de vista, recuperes la il·lusió i és més fàcil sentir l'impuls pel canvi.

Recursos i eines per a tota la vida

Posarem en pràctica al dia a dia les eines que realment et funcionen a tu, per fer-te la vida més fàcil i autèntica.

Claredat i un impuls pel canvi

Amb aquestes sessions, recuperaràs la motivació i la força, posaràs en ordre els teus pensaments i et marcaràs les teves prioritats més urgents.

No cal que ho resolguis tot en 15 dies, però sentir-te valenta i amb les idees clares,
t’ajudarà a començar amb l’impuls que necessites!

Així és com t’ajudaré a Re-Connectar…

El Re-Connecta és un procés personalitzat i individual, en el que t'impulsaràs amb les teves fortaleses i descobriràs els teus propis recursos, per aconseguir la claredat i la fortalesa  que t’ajudarà a prendre decisions valentes.

Anna Llena Re Connecta

Reptes i desitjos

Durant la primera setmana, et convido a obrir-te a noves possibilitats. No calen grans objectius ni propòsits, però és imprescindible donar valor i espai als teus desitjos: de ser feliç, de sentir-te plena, de ser capaç de fer el primer pas, de sentir-te amb força per continuar… Ho farem a través d’un qüestionari amb preguntes clau per conéixer els teus desitjos en profunditat.

Anna Llena Re Connecta

Sessió Re-Connecta (90 minuts)

En aquesta primera setmana, també dedicarem un espai per impulsar-te amb els aprenentatges del passat i saber quines són les decisions que ens han portat fins aquí.

A més, ens farem preguntes per desbloquejar pensaments que t’ajudaran a avançar amb seguretat i et convidaré a explorar els teus desitjos per atrevir-te a ser tu.

Anna Llena Re Connecta

Sessió Impulsa’t (60 minuts)

Dues setmanes després, ens tornarem a trobar per revisar els canvis que ja hauràs fet i descobrir què t'ha ajudat a fer-ho. Sabràs com impulsar-te gràcies a diferents eines i recursos basats en la neurociència que compartiré amb tu i que podràs aplicar d'ara endavant.

No es tracta de resoldre la teva vida en 15 dies, sinó d’adonar-te amb consciència del que vols que sigui diferent per acostar-te a la vida autèntica i descobrir la teva capacitat per reconvertir els somnis en passos reals i accions concretes.

I, a més, també et regalaré…

Reptes i recursos personalitzats per WhatsApp

Els següents 15 dies després de la sessió Re-Connecta, continuarem aprofundint a través del WhatsApp, amb recursos i preguntes  adaptades a la teva situació. Seran preguntes especialment triades per a tu, que t’ajudaran a desbloquejar situacions per sentir que pots i que és possible, per impulsar-te amb més claredat quan prenguis decisions.

Audioguia – Com equilibrar l'energia vital per sentir-te amb força i vitalitat

Quan comencem a treballar, rebràs una audioguia que t’ajudarà a entendre quines són les 4 energies vitals bàsiques que tots tenim, quina és la teva energia principal i què podem fer per potenciar cada una d’elles.

És per a mi el Re-Connecta?

El Re-Connecta és per a tu si sents que…

  • No saps ben bé què et passa, però tens una sensació de desànim general o veus que pots millorar i no saps com fer-ho.
  • Sents una gran dispersió i posposes constantment els teus propòsits, i això et frustra.
  • Tens la sensació que estàs desconnectat de tu mateix, necessites parar i reflexionar, però no sap per on començar.
  • Et costa mantenir una rutina que t’ajudi a estar millor i et deixes portar pel dia a dia.
  • Sents que la teva vida estancada i que alguna cosa ha de canviar, però també sents incertesa a l’hora d’afrontar canvis, no saps com avançar.
  • El teu entorn no sap com ajudar-te o no et recolza i necessites una mirada externa.
  • Tot i ser una persona compromesa amb el teu benestar, t’has deixat portar per la vida i ara et costa tornar-te a trobar.

Si has sentit que aquestes paraules ressonaven amb el que vius… Sí, el Re-Connecta és per a tu!

Reserva el teu Re-Connecta

240
Acompanyament individual i personalitzat durant 15 dies per impulsar-te
Sessió de 90 minuts per fer-te les preguntes que t’ajudaran a posar ordre a les teves idees i decisions
Una sessió d’Impuls de 60 minuts per celebrar les decisions que hauràs pres durant aquests dies
Un quadern d’autodescobriment per aprofundir en els teus reptes i desitjos
Exercicis i recursos personalitzats per a tu que compartiré a través de WhatsApp
Si reserves abans de l’11 de juny, una trobada presencial el dissabte 15 de juny a l'Hostal Empúries de l'Escala per omplir-te d’energia i confiança!

Potser et preguntes…

No, però aquest serà el punt de partida del teu canvi! Amb aquest acompanyament t’ajudaré a prendre consciència, ordenar les idees i saber què necessites canviar, per on pots començar i quins són els recursos que t’ajudaran a continuar el teu camí. Tindràs un mapa clar i un canvi de perspectiva que t’ajudarà a sortir d’aquesta roda. Els canvis ja es comencen a experimentar just després de la primera sessió.

Si sents que ja has connectat amb la teva autenticitat, però que et costa avançar, tinc un acompanyament que t’ajudarà a superar aquests obstacles: Impuls Vital.

Entenc que a vegades costi trobar aquests espais d’autoconeixement, però si ets aquí, és molt probable que sentis que alguna cosa ha de canviar. Jo et convido a dedicar-te només dues setmanes per marcar la direcció d’aquesta nova etapa, i no perdre més temps per crear la vida que t’il·lusiona! A més, no cal que dediquis molt de temps en els exercicis que et proposaré, sinó que t’ajudaran a fer-te la vida més fàcil. 

Si encara tens dubtes o alguna pregunta per resoldre, parlem directament! Envia’m un missatge privat pel meu Instagram o en el meu WhatsApp.

Descarga la guía 

"7 CLAVES para llenarte de CONFIANZA tomando decisiones"

En annallenasterapeuta.com todos tus datos son 100% confidenciales. Te informo que los datos de carácter personal (email, nombre y otros datos que añadas) que me proporciones rellenando este formulario serán tratados por mí, Anna Llenas, como responsable de esta web, con cuidado y responsabilidad. La finalidad de la recogida y el tratamiento de los datos personales que te solicito es para gestionar el alta a esta suscripción y enviarte mis publicaciones, promociones de productos y / o servicios y recursos exclusivos. Para tu información que los datos que me facilitas estarán ubicados en los servidores de Mailer Lite (proveedor de email marketing de annallenasterapeuta.com) y podrás ejercer tus derechos de acceso, rectificación, limitación y eliminación de los datos que me has dado en info@annallenasterapeuta.com. Puedes consultar la información adicional sobre protección de datos en mi Política de Privacidad.

Descarga la guía gratuita 

"7 CLAVES para llenarte de CONFIANZA tomando decisiones"

En annallenasterapeuta.com todos tus datos son 100% confidenciales. Te informo que los datos de carácter personal (email, nombre y otros datos que añadas) que me proporciones rellenando este formulario serán tratados por mí, Anna Llenas, como responsable de esta web, con cuidado y responsabilidad. La finalidad de la recogida y el tratamiento de los datos personales que te solicito es para gestionar el alta a esta suscripción y enviarte mis publicaciones, promociones de productos y / o servicios y recursos exclusivos. Para tu información que los datos que me facilitas estarán ubicados en los servidores de Mailer Lite (proveedor de email marketing de annallenasterapeuta.com) y podrás ejercer tus derechos de acceso, rectificación, limitación y eliminación de los datos que me has dado en info@annallenasterapeuta.com. Puedes consultar la información adicional sobre protección de datos en mi Política de Privacidad.